Популярна 36-річна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Однак зараз вона захоплює нову платформу — Patreon, де буде публікувати ексклюзивні матеріали. Для гостей на своїй сторінці вона приготувала відео-інструктаж, що її фанати зуміють знайти на просторах її нової сторінки.

Тіна Кароль, скріншот: Vimeo
Тіна Кароль, скріншот: Vimeo

"Привіт! Тепер у мене Свій Patreon. Це платформа, де ти знайдеш мій ексклюзивний контент, погнали. Пішли кави пити. Як пишуться пісні, як створюються Live-аранжування, як створюється світ музики. Мінусовки, стеми для реміксів, live-версії пісень, лайфхаки для вокалістів. Почуй нові пісні, Нові релізи, побач нові кліпи раніше всіх. Неопубліковані фотографії, фотографії великого розміру в шарах для арту. Закулісся завжди цікавіше, хочеш ексклюзивний контент з бекстейджу? За мною іноді шпигують, я тебе запрошую побачити щось особливе. Те, що ти не зустрінеш ніде-тільки на Patreon, тільки у мене. Підписуйся", - розповіла вона у відео, на якому періодично з'являлися цікаві кадри з її ногою, з фотосесій і студії звукозапису.

У підписі до цього відео Тіна Кароль зазначила, що оновлення будуть відбувається щовівторка, четверга та суботи. Patreon, за її словами, дасть можливість шанувальникам бути ще ближче до співачки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, фраза Тіни Кароль стала мемом, а вона тільки рада: "А куди я прийшла?"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль у сукні Афродіти заінтригувала українців: "Черговий скандал"

Знай.ua писав, Кароль на " Голосі країни" розтанула перед гарячим конкурентом Балана: "Вони ж друзі"