Прем'єра українського проекту "Голос Країни" вже відбулася 24 січня 2021 року на телеканалі "1+1".

Суддями постали Дмитро Монатік, Тіна Кароль, Надія Дорофєєва та Олег Винник. А зараз на офіційній сторінці каналу в соціальній мережі Instagram з'явилися "відмінні" новини про виступи з шоу, які разом з коментарями тренерів будуть доступні на Youtube і 1+1 video.

"Графік публікацій дивись в Галереї фото. Також сьогодні на офіційному YouTube каналі "Голосу країни" опубліковані повні виступи учасників першого випуску з коментарями тренерів і профайлами. Дивись першим "Голос країни-11" в ефірі 1+1 щонеділі о 21:00. #тінеодин #одинплюсодин", - йдеться у підписі до публікації.

"Голос Країни", скріншот: Instagram
"Голос Країни", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ура, буду дивитися в Ютубі🎉 👏", "Урааа🔥", "Я перша 😍 😍 ", — написали користувачі в коментарях до публікації. До цього безліч користувачів на Youtube в коментарях просили повернути повні відео виступів з коментарями суддів.

"Викладайте повну версію!!!!🔝⚡народ повинен керувати контентом. Адже в підсумку народ голосує ця цих виконавців, від перегляду народу вони отримують гроші, а ось так вони зрізали нам нешанобливо, це голос країни, а не голос 1+1. Якщо це народний проект нехай дають нормально або взагалі не показують такі обрізані шматки. Наш народ звик задовольнятися тим що дають. Треба бути вимогливим і брати те що заслуговуєш. Контент їх правда, але кількість переглядів наших рук справи, від Кількість переглядів ютуб канал 1+1 отримує величезну кількість грошей, наших грошей, наш витрачений час, а цей час як ви бачите по коментах ніхто не отримує задоволення. Сподіваюся логіку ви зрозуміли. Викладайте повну версію!!!!", — написав один з таких користувачів у коментарях.

Коментарі, скріншот: Youtube ("Голос Країни")
Коментарі, скріншот: Youtube ("Голос Країни")

Коментарі, скріншот: Youtube ("Голос Країни")
Коментарі, скріншот: Youtube ("Голос Країни")

Нагадаємо, на "Голосі країни" Надю Дорофєєву переплутали з Іриною Білик: "До Мене прийдуть"

Як повідомляв "Знай.ua", Кароль на "Голосі країни" розтанула перед гарячим конкурентом Балана: "Вони ж друзі"

Знай.ua писав, талановита вокалістка перепела Billie Eilish і розгорнула 4 тренерських крісла на "Голос країни"