Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Цього разу, тіктокер і блогер MASHUKOVSKY опублікував в Instagram відео з TikTok, де разом з Кароль спародіював її саму.

"А куди я прийшла? Лалала", - каже хлопець.

Далі тіктокер вирішив поставити в незручне становище співачку своїм провокаційним питанням.

"Слухайте, Тіна, у мене до вас питання: з Даном щось є у вас?",- запитав блогер. На що артистка закотила очі і швидко пішла з кадру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є чи ні? Як думаєте? @tina_karol 😘 чекайте скоро каллабу 😻", - підписав відео тіктокер.

"У тебе що 9 життів??😂 ", "Ой ти ще залишився живий", "Ти Безсмертний!!", "Хоча б спробував 🤣 респект", "там же все зрозуміло, ми ж все бачили", "він просто хоче Дана забрати собі", " які тактовні питання️️", "Ви смішні всі хто думає, що між ними щось є, ці всі шури мури,для голосу були, в житті все по іншому", " а ти ще живий?", "Мда сміливий ти однако.😂 ", "ак же її зістарив макіяж, жах як не йде їй +20 років", "з Юлькою зате є😏", "Коллабу Дана і Тіни давно нервово чекаємо😂 💜", "це був просто хлопець ,який любив життя...", "Боже яке розчарування в її очах. Туторіал як розлютити артиста перед сценою: (( " , - писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль опинилася в центрі чергового скандалу: залишається підморгувати фанатам

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати"

Також «Знай.иа " писав, що Фраза Тіни Кароль стала мемом, а вона тільки рада: "а Куди я прийшла?"