Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників якими-небудь новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

На початку 2021 року співачка разом зі своєю мамою і двома дочками відпочивала на території теплих Об'єднаних Арабських Еміратів. Звідти вона ділилася безліччю знімків і відео, але довелося повернутися в холодну зиму заради роботи, яка включає заплановані концерти і закінчення нової пісні.

А зараз в Instagram Stories з'явилися кілька 15-секундних фрагментів репетиції з хореографом. Він показував Світлані Лободі досить дивні рухи. Однак незрозуміло, де буде використовуватися цей танець-на одному з концертів виконавиці або в можливому новому кліпі.

Лобода, скріншот: Youtube
Лобода, скріншот: Youtube

Перші кілька секунд співачка стоїть обличчям до спини танцюриста, робить руками одночасні розгойдуються руху і доповнює їх хитанням тулуба, ніби хоче чогось непристойного. Потім же вони стають поруч, і рухають напівзігнутими руками в деякій амплітуді.

Нагадаємо, веселенька Лобода зі сцени зажадала бути з нею: "Прийду вночі, перевірю". З'явилося відео з її виступу, на якому вона постала трохи п'яненька і в цікавій сукні з великим розрізом на грудях.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода зняла обручку і роздяглася до трусів: "Всередині тебе"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, Лобода запалила вночі з чоловіком і показала це всім: "Я дуже люблю"