Alyona Alyona, сучасна українська реп-виконавиця, поділилася подробицями своїх татуювань. Їх у дівчини виявилося немало.

Відповідний постбув розміщений на її офіційній сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Альона Альона надзвичайно просто, весело і відверто веде свої соціальні мережі, тому не дивно, що вона написала великий пост з детальною історією своїх татуювань. Текст зірка розмістила поруч з світлинами. На першій світлині співачка поруч зі своєю подругою показує парні татуювання. На другому фото - рука Альони, на якій можна роздивитися перше тату зірки, квітки намальованої у Петриківському розписі, на третьому - Альона знову зі своєю подругою демонструють парні тату.

Ось історія співачки: “Я тримаю мікрофон в правій руці. Вона постійно на виду. Я читаю реп українською мовою і виступаю закордоном. І ще з роботи в садочку я фанат українських розписів. Маючи концерт в Дніпрі, а я знала, що це батьківщина Петриківського розпису, я вирішила перед виступом залетіти на тату до чудового майстра. Ми з реактивною швидкістю били ту квітку🌻 і я, з корабля на бал, полетіла на виступ. Так почалася права рука. В планах повністю до ліктя зобразити максимум народних розписів України. Ескіз в процесі 🥰

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але тепер про ліву. 2020-й рік на ній гарно відбився 😂😂😂 в прямому сенсі. Почався з Балі. Ми з Жанною вирішили зробити собі типу браслети з тату. Вона любить воду, я музику. Що об’єднує ці поняття - хвилі 🌊. І ми вирішили зобразити 4 види хвиль: морську, звукову, часову і серцебиття. Додали напис «хвилі не вмирають». І зробили їх в майстрині тонких ліній Ксенії @tihoksenya - я на лівій, Жанна на правій.

А потім Харківська студія, яка робила мені дерево, з’явилася і в столиці @hellroom_kiev І ми полетіли бити собі свої планети. Моя Меркурій , у Жанни - Нептун. 🌚🌚🌚Найкольоровіші наші тату 🌈

А як вийшла з проєкту «Танці з зірками», то поїхала в подорож по заходу України. І там багато чого залишила на згадку на руці. В Ужгороді - напис «Не перегоріти би», у Львові - знак «повітря» у вигляді руни. У Луцьку - рожеву ноту на середньому пальці. І купу приємних спогадів 🥰”.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Потім співачка запитала у підписників, чи мають татуювання. Фанати Альони надзвичайно активно коментували, розповідали про свої малюнки, а також ділилися планами.

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай.uа писав, що На "Голос країни" прийшла справжня "душа народу" Галина Куришко