У місті Омськ РФ стався шокуючий інцидент. Чоловік побив малолітніх дітей.

"Пишуть, що це Омськ. Що ці тварюки, які б'ють дітей живуть в районі залізничних. Допоможіть впізнати, поки це чудовисько не вбило дітей!"- сказано в повідомленні в групі ВК"Голос Омська"

На відео знято момент, де чоловік жбурляє маленького хлопчика дошкільного віку 5 років, б'є ногою по голові. Іншу дитину, дівчинку постарше, 8 років, він схопив за голову, підняв на висоту свого зросту і кинув головою об підлогу.

Дівчинка просить не бити їх, зупинитися. За кадром ридає ще одна маленька дитина. Весь жах, що відбувається, знімає на камеру мама цих малюків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо, що в поліцію вже повідомили про цей інцидент і повідомляється, що його затримали, викликали на допит.

Пізніше стало відомо, що відео зробила мати дітей ще 23 січня. Діти отримали легкі травми і зараз їх життю і здоров'ю нічого не загрожує. Жінка зізналася, що боялася заявити в поліцію, вона боялася реакції чоловіка і тому передала відео знайомим, які і поширили його в Інтернеті.

Увага, кадри 18 + не для людей зі слабкими нервами:

"Чоловікові 45 років, раніше він був засуджений за крадіжку. Сім'я на обліку в підрозділі у справах неповнолітніх не перебувала. Зібрані поліцією матеріали будуть передані в слідче управління Слідчого комітету РФ по Омській області для прийняття процесуального рішення", - повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Нагадаємо, полонений українець пройшов через пекло путінських катів і не зламався.

Як повідомляв "Знай.uа", нелюд, які жорстоко побили 15-річного підлітка в Парижі висунули звинувачення.

Також "Знай.uа" писав, що неадекватний чоловік накинувся з кулаками на беззахисну киянку.