Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому їхала в автомобілі під веселу пісеньку, поки ззаду сиділа її юна подружка - блогерка Ніка Паніка з Ulove.home. Зірка пританцьовувала під музику і раділа зимовому дню, проїжджаючи різні київські пейзажі, проте в якийсь момент подивилася у вікно і не повірила своїм очам, сповільнивши пісню. У вікні замість звичних висоток і блакитного неба виднілася висока гора, біля якої височів динозавр - травоїдний брахіозавр, який прославився своєю довгою шиєю і гігантськими розмірами.

@nataliya_mogilevskaya

всем хорошего дня и отличного настроения 😍 @nikapanika33

♬ оригинальный звук - 🤍Qᴜᴇᴇɴ ᴡʜɪᴛᴇ☕️

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Такий вигляд не на жарт перелякав і Могилевську, і її знайому, а тому красуні замовкли і лише здивовано розглядали динозавра. Втім, щоб не заплутати найбільш наївних фанатів Наталії, варто відзначити, що намальований динозавр був доданий в ролик навмисне, а тому інші жителі Києва можуть не хвилюватися.

"Всім гарного дня і відмінного настрою 😍"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".