Відома українська співачка Джамала поділилася важливим спостереженням, яке помічав кожен з нас. Про це вона написала в Intagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули в сонячний і жаркий Шарм-Ель-Шейх, Єгипет, насолоджуючись золотим пісочком і блакитною водою.

Так, у понеділок 1 лютого, вона розповіла, як для неї пройшов перший місяць року. І виявилося, що артистка зовсім не очікувала, що він так швидко пройде.

"Фото 1: це я 1-го січня сиджу і думаю:" Клас, до лютого все встигну, цілий місяць попереду!",- пише Джамала.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шанувальники на 100% погодилися з роздумами Джамали, але і відзначили її красу і зробили безліч компліментів її зовнішності і навіть назвали богинею.

"Ой, це 100% правда, начебто вчора тільки новий рік був, а вже 1 лютого😂"," Вчора була на екскурсії, розповіли про Леграна і про вас - найкращу українську співачку!", "Ві Найкрасивіша Жінка", " А от і сьогодні вже 1 - го лютого. Гарного Вам дня👍👍", "Богиня", "So beautiful", " А там і у діток випускний .... У школі", - пишуть коментатори.

Нагадавши, схудла Джамала підкорила фігурою в бікіні з глибоким декольте.

Як повідомляв "Знай.иа", Джамала замахнулася на кращий хіт Тіни Кароль через "Голос країни".

Також "Знай.иа" писав, що оновлена Джамала підняла найважливіше питання українців після Нового року.