Ветеранка Юлія Толопа, відома багатьом під псевдо “Валькірія”, згадує свого побратима, який загинув у зоні АТО.

Юлія - досвідчений учасник цієї війни, що означає, що вона поховала багатьох друзів і знайомих. Смерть Вадима - її названого брата - стоїть окремішньо. Саме вона зателефонувала матері загиблого солдата, щоб повідомити страшну звістку. У чергову річницю смерті дівчина виставила на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" фотоколаж зі світлин Вадима і написала: “Він мамі казав, що я його привезу додому. Пробач, брате, але слово я стримала! Ти завжди в моєму серці!”.

Фото Facebook
Фото Facebook

У коментарях знайомі Юлії і Вадима залишають спогади про загиблого, люди, які ніколи не знали цього солдата, виражають свій сум.

Історія Юлії нетипова для цієї війни, адже дівчина - росіянка з П'ятигорська, яка вирішила приїхати на український Майдан, щоб побачити на власні очі, що ж тут відбувається. Агресія Росії на Сході “кинули” дівчину у добровольчий батальйон Айдар. Після цього були контракти зі ЗСУ, дівчина практично постійно перебуває на війні. У російських і проросійських ЗМІ її називають нацисткою, а у Києві її чекає маленька донечка.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Українець віз мільйони через зону ООС: кому війна, а кому мати рідна.

Як повідомляв " Знай.ua", учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

Знай.ua писав, воїн ЗСУ відмовляється залишати Донбас, навіть під обстрілами окупантів: "пишаюся"