В районі проведення операції Об'єднаних сил був затриманий чоловік, який перевозив з собою величезну суму грошових коштів. Про інцидент повідомив штаб ООС на офіційній сторінці в Facebook.

Повідомляється, що у чоловіка, чиє ім'я не називається, була при собі сума грошових коштів, що перевищує 4 мільйони гривень.

Інцидент стався в районі КПВВ "Станиця Луганська". Яким чином вдалося виявити факт перевезення грошових коштів, не повідомляється. Чоловік намагався вивезти гроші з окупованої території. Представниками Державної фіскальної служби була вилучена сума в 150 000 Доларів США, що за курсом на 28 грудня становить приблизно 4.2 мільйона гривень.

Повідомляється, що затриманий був жителем міста Красний Луч Луганської області, який знаходиться на території, контрольованій терористами так званої "ЛНР".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Представники Державної фіскальної служби склали протокол про адміністративне правопорушення, провели вилучення грошових коштів та передали їх на зберігання до рішення суду.

Нагадавши, центнер наркотиків і 4 сотні порушників: чотирилапі помічники прикордонників відзначилися зразковою службою

Як повідомляв " Знай.ua", учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

Знай.ua писав, воїн ЗСУ відмовляється залишати Донбас, навіть під обстрілами окупантів: "пишаюся"