Нещодавно відбулася прем'єра 11-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни". На етапі сліпих прослуховувань найкращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди суддів: Тіна Кароль, Monatik, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

Так, на офіційній сторінці телеканалу "1+1" опублікували відео з другого ефіру шоу, на якому показано виступ молодого вокаліста Богдана Мухи.

Виконання пісні "Show must go on" гурту Queen підкорило Олега Винника. Тепер талановитий хлопець, який нагадав багатьом Курта Кобейна, буде під крилом найпопулярнішого артиста.

"Це був надзвичайно сильний виступ, згоден?🔥 Богдан Муха виконав пісню "Show must go on" гурту Queen та обрав своїм зірковим наставником Олега Винника. Чи будеш ти вболівати за учасника в наступних епізодах шоу "Голос країни 11"?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Так, круто виступив 👍", "Вау, як потужно 👏👏 буду вболівати🎉", "Дуже талановите виконання пісні Богданом! 🔥👏" - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов опублікував кадр зі зйомок нового сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Нагадаємо, як Надю Дорофєєву вкрав молодий чоловік за лаштунками "Голосу країни".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Голос Країни" прогнувся під гнітом українців: "Народ повинен керувати".

Також портал Знай.uа писав, що на "Голос країни" прийшла унікальна виконавиця в старовинному вбранні: "Cправжня душа народу".