У російському місті Самара школяр напав на свою однокласницю, облив антисептиком і підпалив.

Про подробиці події розповідає місцеве видання.

Повідомляється, що інцидент стався в місті Самара в Російській Федерації після уроків в одній з місцевих шкіл.

За інформацією видання, учень 6-го класу того дня не зробив домашнє завдання з англійської мови. На уроці його викликали до дошки, щоб він розповів вивчений напам'ять діалог. Оскільки він його не знав, то вирішив підглянути з підручника однокласниці, проте та відмовилася допомагати і закрила книгу.

Підліток вирішив не залишати вчинок однокласниці безкарним: після уроків хлопчик підбіг до неї ззаду на вулиці, облив її куртку антисептиком після чого підпалив сірниками.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На щастя, поруч виявилися подруги дівчинки і випадковий перехожий: однокласниці допомогли зняти куртку, а чоловік занурив її в замет, щоб загасити вогонь.

"зараз самопочуття у дочки нормальне, але боїться перебувати одна. Ми взяли лікарняний, вона побуде трохи вдома", - розповіла мама дівчинки.

Куртка / фото : sova.info
Куртка / фото : sova.info

Нагадаємо, що у Миколаєві в ніч на 29 січня невідомі спалили автомобіль головлікаря КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних захворювань" і депутата обласної ради від "Нашого краю" Світлани Федорової.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті розлючена Фурія знищила будинок колишнього, підпалила і втекла.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті, в селі Ділове, що на Рахівщині, невідомі підпалили будинок, в якому живе місцевий служитель культу.