Стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора.

Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня. Йому було 57 років. Про це в соціальній мережі Twitter повідомив брат покійного в понеділок, 1 лютого.

"Він помер, борючись з коронавірусом та іншими захворюваннями, через які він страждав багато років", - написав його рідний брат, комік Ларрі Вілмор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто зазначити, що Марк Вілмор народився 4 травня 1963 року. Він отримав освіту в Каліфорнійському політехнічному університеті в Помоні. У дев'яностих працював над "Вечірнім шоу з Джеєм Лено".

У 2002 році Марк приєднався до команди творців "Сімпсонів", ставши сценаристом і виконавчим продюсером мультсеріалу.

До речі, за один з епізодів мультиплікаційного шоу Вілмор отримав премію "Еммі", також він був не один раз номінований на дану нагороду.

Нагадаємо, артист і учасник відомого гурту "Піккардійська Терція" Володимир Якимець повідомив про смерть своєї дружини Віри після тривалої хвороби.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Іспанії у віці 75 років пішов з життя колишній учасник групи Uriah Heep і Blackfoot Кен Хенслі.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.