Відома українська телеведуча, гумористка, зірка програми "Орел и решка" Леся Нікітюк звернулася сама до себе щодо брехні навколо і про те, як потрібно ставитися до неправдивих суджень на свою адресу.
Леся зізналася, що нову публікацію, де її можна помітити на березі райського курорту у вечірній сукні, написала спеціально для себе, адже часу на психолога просто немає.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

"Про брехню і обман) це буде спіткати вас завжди і іноді навіть з якоюсь циклічністю...) Але потрібно за це дякувати і відпускати... Тільки так ви зможете рухатися далі! Я взагалі люблю коли мені брешуть і обманюють, для мене це як ядерне паливо!!! А раніше дуже плакала і відчувала себе жертвою! Це я більше для себе написала цей пост), щоб раз і назавжди вирівняти свій емоційний стан і не звертати увагу на брехню, обман і хейт) а вам дякую, що вислухали... немає часу на психолога.
А тепер мої улюблені цитати про брехню!
Якщо не хочете псувати відносини з людиною - не заважайте їй брехати. доктор Хаус
Для брехні потрібні двоє. Один бреше, інший слухає. Сімпсони
Я чув стільки наклепу на Вашу адресу, що у мене немає сумнівів: Ви - прекрасна людина! Оскар Уайльд", - розповідає Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Леся Нікітюк опублікувала кілька фото з відпочинку, на яких продемонструвала підтягнуту фігуру. На першому опублікованому знімку можна побачити Лесю Нікітюк в білому відкритому купальнику з незвичайним принтом, яка позує на фоні зелених тропічних рослин. Придивившись можна помітити, що фігура телеведучої дуже змінилася — талія стала набагато вужче, а стегна стали ширшими.