У США поліцейські застосували наручники і перцевий балончик до 9-річної дитини. Про це повідомляє CNN.

Інцидент стався в місті Рочестер штату Нью-Йорк. Там поліцейські використовували проти 9-річної дівчинки перцевий балончик і наділи на неї наручники.

Поліцейські прибули до будинку на виклик матері дівчинки. Вона повідомила, що дівчинка погрожувала вбити матір і накласти на себе руки. Вона тікала і не хотіла сідати в поліцейський автомобіль, при цьому постійно плакала і кликала тата.

На відео копи зафіксували, як їм не вдавалося посадити дівчинку в машину. Після цього вони розпилили в дівчинку балончик.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В кінці ролика жінка-офіцер сказала:"Це твій останній шанс, інакше ми застосуємо перцевий балончик". Приблизно через хвилину інший офіцер каже: "Просто розпиліть зараз".

При цьому згідно з відео, дівчинка тікала, а поліція намагалася її наздогнати і надати допомогу. Дівчинка штовхала офіцера і збила його натільну камеру.

Дівчинку відпустили після того, як доставили в лікарню, а копів відсторонили від роботи. Повідомляється, що начальника відділу звільнили.

Відео доступне на офіційному порталі CNN.

Нагадаємо, охоронці в магазині побили бездомного, який зайшов погрітися.

Як повідомляв "Знай.uа", київські копи влаштували справжній "Голлівуд" на дорозі — стрілянина і божевільна гонитва.

Також "Знай.uа" писав, що поліцейський подарував школярці безцінний подарунок на дистанційці, зробив це прямо в дільниці.