Напис Hollywood в Лос-Анджелесі переробили в Hollyboob. Повідомляється, що це зробили, щоб привернути увагу до проблеми раку молочної залози.

Знаменитий напис Hollywood (дослівно"Святий ліс") замінили на непристойне Hollyboob (дослівно "свята груди"). Тих, хто цю витівку придумав, вже затримала поліція.

Як повідомляє LA Times, кілька людей серед білого дня накинули на букву W шматок брезенту з написаною на ньому B, а букві D приробили риску так, щоб теж вийшло B.

Затримані зазначили, що зробили дану акцію для того, щоб підвищити обізнаність про рак молочної залози.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Начальник місцевої поліції сті Лурі повідомив, що підозрюваних - п'ятьох чоловіків і жінку - затримали разом з парковою охороною, коли вони спустилися з пагорба.

Однак за фактом вони ніяк не пошкодили знак, тому їх відпустили без звинувачення у вандалізмі, а тільки склали протокол про вторгнення на приватну власність.

Нагадаємо, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі познайомила з гарячою родичкою в трусиках.

Як повідомляв "Знай.uа", бездонне декольте копії Кардашьян Джоджо Бейбі зрадницьки оголило її груди.

Також "Знай.uа" писав, що пишні сідниці копії Кардашьян Джоджо Бейбі "з'їли" її крихітну білизну, залишилася лише в панчохах.