Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соцмережі нову фотографію, на якій він зображений у жовтій толстовці. Репер дивиться на небо і милується київськими пейзажами. У підписі до знімку зірка попросив підписників не лізти в чуже життя.

"Тримайте фокус на собі! Навіщо вам чуже (не своє) життя? Ви витрачаєте свій дорогоцінний час на інших, ви розпилюєте енергію на не ваші проблеми і їх обговорення! Поміняйте кут мислення, дійте від себе, думайте про себе і тоді тим, хто навколо вас стане набагато краще і спокійніше. Я говорю не про егоїзм, я говорю про ваш розмитий всім, чим можна фокус уваги. Вас відволікають рекламою, новинами, історіями, фільмами. Просто відкиньте чужі проблеми і зосередьтеся на своїх і на їх рішеннях. Де ваш фокус - там і життя, там і зростання, там і розвиток, а близькі стануть лише кращими від вас, адже вони знаходяться у Вашому енергетичному полі!" - написав Потап.

Потап, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Потап дозволив "блондинці" облизати себе на очах у Насті: "Це любов".

Нагадаємо, Настя Каменських вигнала Потапа на мороз без куртки: "ловіть!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап зворушив українців зізнанням про Настю Каменських: "Давай почнемо з самого початку".

Також портал Знай.uа писав, що незадоволена Каменських поскаржилася на зиму, знайомо кожному: "Коли вже літо?"