Популярний астролог Павло Глоба часто ділиться в соцмережах порадами і підказками з підписниками. Експерт по зоряному небу і взаємодії природи з людиною розповів, що в 2021 році так званий неповний Парад планет збігається за часом з початком Китайського Нового року.

"Парад планет – це астрономічний феномен, при якому всі видимі планети вистоюються щодо сонця в одну лінію в межах 20-30 градусів небесної дуги. Якщо в лінії чотири планети, – це малий Парад. Якщо більше п'яти, – це великий або повний Парад", - пояснив Глоба.

Через 20 років після останнього параду планет в Росії ім'я президента знову виявилося в центрі уваги, причому якраз на початку лютневого параду планет, зазначив астролог.

"В якості контрагента Володимиру Путіну виступив опозиційний політик, ім'я якого не прийнято називати у вищих ешелонах влади. Цей персонаж кинув рукавичку всій системі російської влади, але, перш за все, особисто Путіну, опублікувавши на YouTube розслідування про палац, який нібито йому належав", - сказав експерт.

На думку Глоби, саме Парад планет вплинув на нещодавні протести в країні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"На тлі Параду планет колективні виступи противників чинної влади отримає не лише продовження, а й непередбачуваний розвиток. Правда, їм навряд чи судилося перерости в революцію з тієї причини, що в ряді планет буде відсутній вогненний Марс", - підсумував астролог.

Нагадаємо, як зміниться Земля після танення льодовиків і які країни підуть під воду першими.

Як повідомляв портал Знай.uа, Павло Глоба дав прогноз на 2021 для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям від лютого: нові ціни на газ, вакцинація від Covid-19 і початок ЗНО.