Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Вона часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя.

Артистка довгі місяці бореться з онкологічним захворюванням і рідні приховують і не коментують, який у неї стан і навіть діагноз для преси розкривали не повністю.

Анна в своєму блозі ніколи не говорить про матір, хоча іноді показує бабусю і каже, що вона найкраща.

У нових відповідях на питання в Stories Instagram Анна все-таки зважилася зробити перше зізнання про свою маму за довгі місяці. Шанувальниця запитала у неї, чому вона ніколи не говорить про маму.

"Тому що це дуже боляче і я боюся стрясати повітря, просто молюся і вірю, говорити про це не має сенсу, мені не потрібна жалість, і я просто хочу, щоб мама була здорова і поруч. Я вдячна кожному з вас, хто дає мені підтримку, добро і світло, не ставлячи питань", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

У той же час Анна зважилася на зміну іміджу і затемнила колір волосся. У шоколадним відтінком молода дівчина стала ще більше схожа на свою зоряну маму.

Нагадаємо, дочка Заворотнюк вперше заговорила про свою молоду людину.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк розповіла про "кінець".

Також "Знай.uа" писав, що дочка Заворотнюк блиснула модельними ногами: у Полякової з'явилася конкурентка.