У 2021 році з'явилася можливість під час реєстрації обрати один з таких предметів зовнішнього незалежного оцінювання: Математика або Математика (завдання рівня стандарт). Про це розповіли в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Випускники нинішнього року, які вивчали математику на рівні стандарту і які не планують використовувати результати з математики для вступу до закладів вищої освіти, повинні вибрати сертифікаційну роботу Математика (завдання рівня стандарту).

Для того, щоб вибрати саме цю сертифікаційну роботу, потрібно протягом реєстрації поставити позначки "зарахувати як оцінку ДПА", а також "не отримувати результат 100-200". Здобувачі освіти, які позначили саме такі реєстраційні дані, отримають за виконання сертифікаційної роботи з математики (завдання рівня стандарту) тільки оцінку за шкалою 1-12 балів.

ЗНО, інструкція
ЗНО, інструкція

Випускники поточного року, які вивчали математику на рівні стандарту і планують використовувати результати ЗНО з математики під час вступу до закладів вищої освіти, повинні вибрати сертифікаційну роботу з математики (поставити позначки "зарахувати як оцінку ДПА", а також "отримувати результат 100-200").

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Для таких учасників як оцінку ДПА буде зараховано результат за виконання завдань 1-26, 30, 31. Вони отримають як результати за шкалою 1-12 балів (ДПА рівня стандарту), так і за рейтинговою шкалою 100-200 балів зовнішнього незалежного оцінювання.

ЗНО, інструкція
ЗНО, інструкція

Нагадаємо, школярів хочуть змусити вчитися по 8 уроків на день.

Як повідомляв "Знай.uа", як зареєструватися на ЗНО: покрокова інструкція для кожного.

Також "Знай.uа" писав, що У Міносвіти попередили про шахраїв.