Популярна українська співачка Тіна Кароль не припиняє радувати своїх шанувальників новими піснями, кліпами, а також приводами для обговорення її особистого життя. Всякий раз фанати створюють просто через звичайні обійми на фото Тіни і ще кого-небудь - цілі історії.

Однак, на цей раз шанувальники занудьгували і згадали про колишнього чоловіка Кароль, про Євгена Огіра. Звичайно - ця історія найкраща.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація tinafa29, скріншот: Instagram
Публікація tinafa29, скріншот: Instagram

"Нічого не може бути краще, ніж вони... Це назавжди", - підписали публікацію шанувальники.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На опублікованих фанатами кадрах можна помітити ніжні почуття Тіни і Євгенія, де парочка тільки одружилася. Так би мовити, молоді і гарні.

Віддані фанати почали коментувати публікацію, яка зібрала майже дві сотні лайків. Ось, що пишуть шанувальники: "І навіть смерть не розлучить нас...", "Нічого не може бути краще!", "А ви? Ви про своє сімейне щастя ви не думали?".

Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona
Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona

Минуло вже майже 8 років, як українська співачка Тіна Кароль зіткнулася з дуже трагічною подією у своєму житті. В кінці квітня 2013 року пішов з життя її коханий чоловік, продюсер Євген Огір, після тривалої боротьби з хворобою.

Варто також нагадати нашим читачам, що зараз же, в дуже успішний для Тіни Кароль час, сотні тисяч шанувальників приписують їй романтичні стосунки з молдавською зіркою, співаком Даном Баланом.

Раніше повідомляли, історія вічного кохання Тіни Кароль, яке перемогло смерть: чому улюблениця Балана досі страждає.

Як повідомляв Знай.uа, в Ірму Вітовську вселилася Мерилін Монро.

Знай.uа писав, фанат підсидів Кароль у суддівському кріслі "Голосу країни".