Відома російська співачка і акторка Крістіна Орбакайте, яка вже кілька років проживає в США, продовжує радувати своїх фанатів. Цього разу Крітіна зробила загадкову і веселу заяву. Орбакайте обіцяє, що скоро станцює не тільки на камеру, але і під світлом софітів на сцені.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Христини Орбакайте в мережі Instagram.

"Потанцюємо? Незабаром і на сцені", - заінтригувала своїх шанувальників Крістіна Орбакайте.

Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram
Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крістіна Орбакайте поділилася відео, на якому можна побачити її повільні рухи, що нагадують танець. На артистці одягнуто шовковий костюм, від рухів верхня частина гарного вбрання трохи спустилася.

Відео вже заспівало зібрати десятки тисяч переглядів, а також безліч коментарів від відданих шанувальників: "Карколомна. Чекаємо", "Що ж так чарівно... Дуже чекаю, коли вже буде "на сцені"!", "Красуня! Розумниця! Захоплююся!!!", "Христиночка - найкраща. Як же я скучила. Обожнюю.", "Лобовь моя краса, милота, я дуже сильно чекаю", "Що ж як скажеш, Христина! Я за будь-який кіпіш, крім голодовки!", "З віком, ви тільки гарнішаєте і молодієте. Мабуть чоловік винен?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Пугачова жорстко відповіла на жарти про Галкіна і вік: "Так, я стара! Ну то й що?!".

Як повідомляв Знай.uа, під "Маскою" вогняного Дракона впізнали відомого співака.

Знай.uа писав, доньки Пугачової Ліза Галкіна і Крістіна Орбакайте вразили схожістю.