Віталій Козловський продовжує інтригувати шанувальників виходом кліпу на свою нову пісню "Мала, танцюй".

Український співак Віталій Козловський продовжує радувати фанатів новими віршами, піснями і яскравими кліпами.

Цього разу виконавець готує випустити свій новий кліп "Мала, танцюй" на однойменну пісню. До прем'єри залишилось трохи більше як тиждень, і Козловський щодня інтригує шанувальників загадковими постами в Instagram, по краплині розкриваючи зміст нової роботи.

Нещодавно співак показав одну з героїнь кліпу - літню жінку модель. А цього разу він виклав фото із загадковою красунею, схожою на інопланетянку.

На оприлюдненому кадрі сам Віталій засвітився у яскраво-синьому піджаку, темних штанах та масивних черевиках. Він сидить на підлозі, спершись руками, а загадкова незнайомка примостилася у нього між ніг.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дівчина позує у чорному комбінезоні, який тісно та повністю облягає її тіло. Незнайомка засвітила лише половину обличчя, що додає особливої таємничості образу.

"9 днів до прем’єри! Він знімав з неї шар за шаром: сором’язливість, принципи, амбіції, зарозумілість, самовпевненість, агресивність... І коли він дістався до неї справжньої, то побачив маленьку дівчинку, яка боялась вірити людям, але яка дуже потребувала, щоб її любили. По-справжньому. Назавжди", - підписав Віталій фото, розкриваючи зміст майбутнього кліпу.

Нагадаємо, Козловський спантеличив фотографією літньої жінки і мріями про кохання

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Козловський поскаржився, що у Львові його називали "москалем".

Також Знай.ua писав, Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки.