Відома українська фотографиня Соня Плакидюк поділилася з фанатами черговим гарячим знімком з недавньої фотосесії.

Відповідний кадр дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Соня Палкидюк відома багатьом українцям завдяки успішній кар'єрі фешн-фотографа і зйомках в шоу "Топ-модель по-українськи" в якості однієї з експертів. Хоч Соня на телеекранах з'являється в одночасно епатажних і скромних нарядах, в соціальних мережах вона дає волю фантазії.

Нещодавно фотографиня опублікувала кадр, на якому позувала з двома гарячими чоловіками. В якості вбрання дівчина вибрала спокусливий мереживний корсет, прикрашений перловими прикрасами. Доповненням образу стали спокусливі колготки в сіточку.

З боків від Соні Плакидюк розташувалося два оголених хлопця - на них був надітий лише білий головний убір у вигляді шапочки моряка. Зірковий експерт ніжно обняла своїх партнерів, представивши себе їх полонянкою.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Агент провокатор в полоні крепатури і надій на 2021", - підписала фото Плакидюк.

Пост Соні Плакидюк в Instagram / скріншот
Пост Соні Плакидюк в Instagram / скріншот

Фанати прийшли в захват від відвертого знімка Соні, що не стали приховувати в коментарях під публікацією. До обговорення також приєдналася подруга фотографа Даша Астаф'єва, яка поцікавилася здоров'ям одного з хлопців:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що напівгола Плакидюк на заздрість Астаф'євої приборкала юного красеня.

Як повідомляв портал Знай.иа, голі Астаф'єва і Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції.

Також Знай.иа писав, що Соня Плакидюк поділилася яскравим відео, змусивши шанувальників переживати.