У Росії сталося моторошне вбивство - невідомий напав на шкільну вчительку, завдавши їй 7 ножових поранень.

Про подробиці події розповідають росСМИ.

Повідомляється, що інцидент стався в російському місті Воронеж у вівторок, 2 лютого. 47-річна вчителька математики поверталася ввечері додому, як раптом на неї напали в районі зупинки "Супутник". У момент нападу жінка говорила з приятелькою по телефону, тому встигла повідомити їй, що її вбивають.

Місце злочину / фото : kp.ru
Місце злочину / фото : kp.ru

Невідомий злочинець наніс жінці 7 ножових поранень, у тому числі перерізавши горло. Від отриманих травм постраждала померла на місці. Подруга ж вчительки викликала на місце події швидку і поліцію, проте по прибуттю правоохоронці не виявили нападника.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обстеживши місце злочину, поліцейські виявили, що у постраждалої пропала сумочка і телефон. На даний момент правоохоронці відкрили кримінальну справу, а версія про пограбування залишається пріоритетною. Зараз слідчі займаються допитом свідків, переглядом записів з камер відеоспостереження і збором інших доказів. Особу нападника поки встановити не вдалося.

Тим часом на місце злочину люди принесли квіти в пам'ять про загиблу.

Місце злочину / фото : kp.ru
Місце злочину / фото : kp.ru

Нагадавши, українець, якого розшукували за вбивство, спробував виїхати до Польщі

Як повідомляв "Знай.иа", на Донбасі загинув молодий військовий, син ніколи не обійме тата, куля прошила голову.

Також "Знай.иа" писав, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто, застрелили просто на вулиці.