Американський легкоатлет з протезами замість ніг показав миле відео, на якому допомагає маленькому хлопчикові адаптуватися з новими кінцівками.

Відповідний ролик спортсмен опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомий американський спортсмен Блейк Ліпер прославився на весь світ завдяки своїй завзятості і мотивації. Незважаючи на те, що чоловік народився без ніг нижче коліна і все життя живе з протезами, він не здався і став професійним бігуном.

У свої 23 роки він отримав можливість виступати на Паралімпійських іграх в Лондоні, де забрав 2 золоті і незліченну кількість срібних медалей. Кілька років тому Блейк став чемпіоном на дистанції в 400 метрів серед паралімпійців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нещодавно на сторінці Ліпера в Instagram з'явилося зворушливе відео, на якому він вчить маленького хлопчика ходити. Справа в тому, що малюкові поставили протез замість правої ноги і він тільки почав ходити з ходунками. Щоб підтримати хлопчика, Блейк відвідав його в лікарні, де весело прокрокував з ним по коридору.

"Ось це моя мотивація. Я обіцяю не сдаватись і боротися, щоб у молодого KJ були всі можливості змагатися на вищому рівні!!",- написав спортсмен під роликом.

Нагадаємо, що пакистанський боксер Мухаммад Аслам Хан помер після благодійного бою проти співвітчизника Валі Хан Таріна.

Як повідомляв портал Знай.иа, Українська чемпіонка Магучих побила рекорд і стала третьою у світі.

Також Знай.иа писав, що боєць MMA руйнує стереотипи, переодягаючись в жінку.