Білки в канадському місті Торонто – досить часте видовище, адже їх повно в парках і вони є мало не у кожного вдома. Однак, нещодавно городяни почали помічати незвичайних чорно-білих білок. Звірята, ніби знаючи про це, просто позують перед камерами.

Гарними фотографіями з такою білкою поділився місцевий житель Марк Тейлор (Marc Taylor) в групі Weird Toronto в соцмережі Facebook.

Як стверджують фахівці, ці чорно-білі гризуни з вродженою генетичною аномалією. Вони зустрічаються набагато рідше, ніж альбіноси.

білка в Торонто, фото з соцмережі
білка в Торонто, фото з соцмережі

білка в Торонто, фото з соцмережі
білка в Торонто, фото з соцмережі

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли люди в Торонто вперше більше місяця тому почали помічати чорно-білих білок, доктор Джон Л. Копровскі (John L. Koprowski), декан факультету навколишнього середовища та природних ресурсів університету University of Wyoming і один з провідних світових експертів з білок, пояснив в інтерв'ю blogTO, що ця тварина є східною сірою білкою.

білка в Торонто, фото з соцмережі
білка в Торонто, фото з соцмережі

А її біле хутро – результат того, що клітини, що виробляють колір, не виконують свою функцію.

Нагадаємо, лижник зміг вислизнути від лап голодного ведмедя, момент потрапив на відео: "Не озирайся назад". Так, в Румунії любитель активного відпочинку мало не потрапив до лап голодного хижака, який переслідував його по п'ятах.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті в січні розтанув сніг і пурхають метелики: "Вже весна?"

Також портал Знай.uа писав, що у селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідського собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.