Пенсіонерів змусять оплачувати комуналку онлайн

В Україні продовжать експеримент, який забезпечує оплату житлово-комунальних послуг онлайн. Повідомляється, що на недавньому засіданні Уряд прийняв рішення продовжити експериментальний проєкт щодо дистанційної оплати житлово-комунальних послуг серед пенсіонерів та одержувачів грошової допомоги.

Комунальні платіжки / скріншот з відео
Комунальні платіжки / скріншот з відео

Українцям доплачуватимуть за пандемію

У Міністерстві освіти повідомили про надбавку для медичних працівників навчальних закладів. У середу, 3 лютого, Кабінет Міністрів України затвердив постанову, яка дозволяє медичним співробітникам навчальних закладів отримати надбавку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Медсестра / скріншот з відео
Медсестра / скріншот з відео

На найбільшій українській ТЕС аварія

На Запорізькій ТЕС, найбільшій в Україні теплоенергостанції сталася аварія. За попередніми даними, аварійно відключилися всі енергоблоки ТЕС. У містах Енергодар та Дніпрорудний і найближчих селах зникло світло, зв'язок та інтернет.

Запорізька ТЕС, фото з вільних джерел
Запорізька ТЕС, фото з вільних джерел

Донька Заворотнюк переїхала до столиці та змінила зовнішність

Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Анна Заворотнюк, фото з Instagram
Анна Заворотнюк, фото з Instagram

15-річна донька Полякової показала ноги від вух

15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Заміжня Дорофєєва оголила найпікантніші частини тіла

Відома українська співачка, колишня учасниця групи "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram