15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в соцмережі новими фотографіями, на яких позує на красивих сходах в короткій зеленій сукні з золотими гудзиками і чоботях на високій шпильці. Образ Маша доповнила чорним беретом і золотими сережками.

"Яка 1, 2 або 3. Чи є у вас людина з якою підете на 14 лютого ✨✨", - написала дівчина.

Маша Полякова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той же час деякі підписники помітили на одному зі знімку сліди ретуші.

"Немає 😂💔", "Тільки стіни попливли трошки від талії 😂😂😂😂. Але все одно фото клас 😘😘", "Ага і стіна пузом від фотошопу на талії пішла 👍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку".

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової забила на уроки і пустилася берега з подружками. Маша не сильно захоплена школою і новими знаннями, мабуть, танці на уроках їй подобаються набагато більше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері. Як відомо, 17 січня Олі Поляковій виповнилося 37 років, які вона відзначила на Мальдівах з сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової відправила українських школярів на канікули: "Завтра всі підуть". Маша поділилася фотографією з зимового Києва, на якій зображена вночі біля будинку з химерами (будинок Городецького).