Відома українська співачка, колишня учасниця групи " Время и Стекло "і тренер 11 сезону шоу" Голос країни: Перезавантаження " – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі результатами останньої фотосесії на зйомках "Голосу країни".

У кадрі Надя позує в ультра короткій сукні з сріблястими паєтками і глибоким вирізом на спині, яке підкреслило її стрункі ноги. Варто відзначити, що саме в цьому вбранні глядачі побачать Дорофєєву на одному з ефірів вокального проекту.

У підписі до знімка Надя пожартувала про те, що вирішила нарешті змінити звичний спортивний костюм на красиве коктейльне плаття.

"ось і в дівчинку одяглася", - мило підписала фото виконавиця.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав надію Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки.

Нагадавши, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "перегляд жаркого влогу".

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Дантес розмістив фото з красунею, яка зробила з Дорофєєвої струнку "цукерку".

Також портал Знай.иа писав, як вокальне шоу "Голос Країни" прогнулося під гнітом українців: "Народ повинен керувати".