Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Нещодавно красуня розмістила на своїй сторінці в соцмережі нові фотографії, зроблені в російській столиці.

Анна позує з новою зачіскою біля входу в московський ресторан. На ній вовняна кеппі, чорне пальто середньої довжини, червоний светр, шкіряні штани та чорні чоботи. У підписі до знімків донька зірки "Моя прекрасна няня" поділилася чудовою новиною – дівчина переїхала в центр Москви.

"Нарешті я переїхала, я в центрі і радію доступності своїх улюблених місць! Обожнюю Москву, вона прекрасна 🖤 Зі зміною кольору волосся, мені здається, що в мені трошки змінилася і національність))) чимось ось ця дівчина на фотографіях мені нагадує японку 🎎 вам так не здається? 😹" - написала Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Заворотнюк у весільній сукні заговорила про зміни в житті: "Близькі поруч".

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк зізналася, що їй допомагає справлятися з бідами: "Люди йдуть з твого життя…"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Заворотнюк повідомила про важкий стан мами: "Я дуже сподіваюся..."

Також портал Знай.uа писав, що донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми і хвороби матері.