Українська актриса, зірка "Кіпосної" головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що він думає про відмінності між людьми в парах. На її думку, людина отримує того партнера або партнерку, яких вони "заслужили" заради розвитку своєї особистості.

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Одна з найскладніших, животрепетних тем, про яку завжди хочеться говорити, яку кожен прагне пізнати - це відносини. Відносини чоловіка і жінки (і не тільки — ред.). Те, чого потребує кожен без винятку"— - почала свою публікацію артистка.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

З тексту Мішиної може скластися враження, що вона коментує деякі розбіжності між собою і переможцем "Холостячки" і її нинішнім хлопцем Олександром Еллертом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Іноді, спостерігаючи за якою-небудь парою здається, що вони неймовірно різні і навіть точки дотику не проглядаються. Але є одна дуже важлива річ - до нас завжди притягуються ті партнери, яких ми заслуговуємо і які несуть нам цінні уроки. Такі Партнери, які висвітлюють наші темні місця, ті частини нас, які ми не приймаємо або навіть не усвідомлюємо. Але всі ці частини потрібно прийняти, побачити і дати їм місце.

І якщо прийняти факт, що у відносинах все будується саме так, тобто відбувається для тебе, тоді однозначно настане момент прийняття один одного. Стосунки - це неймовірно довгий і важкий шлях роботи над собою, шлях до тотальної поваги і абсолютної любові. Любові нема за щось, не всупереч, а просто тому, що вмієш любити. І ця навичка набувається тільки тоді, коли ви вмієте любити себе. Зараз мова не про егоїзм, а про чисту турботу про себе, про повагу себе і захист своїх кордонів"— - стверджує актриса.

Тим не менш, висновки Мішиної досить оптимістичні.

"Все починається з вас! І мета не міняти партнера, а вирощувати цільну особистість в собі і тоді ваш партнер або буде тягнутися за вами і розвиватися, або ні, і тоді все.

Ми всі дані один одному для дивного досвіду і неймовірних пригод завжди пам'ятайте, що Всесвіт хоче для вас найкращого! І завжди прагніть до відчуття тотального щастя в кожному моменті своєї історії", - пише "холостячка".

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується". Так, гуморист розмістила відео, на якому відповідає на питання коханої про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".