Популярний український радіоведучий на "Люкс ФМ", а також засновник YouTube-каналу "Слава+" Слава Дьомін останнім часом активно ділиться зі своїми підписниками цікавими кадрами з життя. Цього разу Слава опублікував кадри з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк.

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація Cлави Дьоміна, скріншот: Instagram
Публікація Cлави Дьоміна, скріншот: Instagram

"По фотографіях чітко можна зрозуміти хто нещодавно повернувся з Мальдів. Сьогодні зрозумів, що нашому знайомству вже 9 років! З Лесею ми познайомилися коли їй було 19", - підписав публікацію Слава Дьомін.

Шанувальники Слави і Лесі, якій, до слова, пророкують головну роль у другому сезоні проєкту "Холостячка" почали активно коментувати публікацію: "І так Дьомін спалив скільки Лесі років", "Хах, ви такі прикольні мені подобається, що у вас є почуття гумору, ви круті", "Взяв і спалив Леськін вік".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також зазначимо, що в коментарях Леся Нікітюк заявила, що їй було тоді 22 роки, а не 19. На що Слава відповів так: "До ста?)".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Слава Дьомін наприкінці січня цього року повідомив, що після 13 років шлюбу вирішив розлучитися зі своєю дружиною Ксенією Міщенко. Сумною звісткою Дьомін поділився з фанами в Instagram. Слава зазначив, що вони з дружиною розійшлися інтелігентно, залишившись у дружніх стосунках.

Раніше повідомляли, Мішина зізналася, що вона все ще холостячка, Еллерта немає: "Поцілувалася з Макацарією".

Як повідомляв Знай.uа, Мішина з Еллертом за контрактом? Ведучий відповів на головне питання про Холостячку.

Знай.uа писав, Дьомін "схопив" Кароль, фанати "повстали": "Готуйся до масової гільйотини".