Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс яскраве відео, яким з нею поділилася одна з численних прихильниць. Так, в ролику дівчина підспівувала під хіт артистки "Голий корол", зізнаваючись, що саме так почався її ранок.
Варто відзначити, що сама фанатка зовні злегка нагадує Гросу - блондинка з довгим злегка кучерявим волоссям, світлими очима і виразними вилицями.

шанувальниця Аліни Гросу співає її пісню, instagram.com/alina_grosu/

"Ранок починаємо з Аліною Гросу",- зазначила дівчина

Примітно, що хіт "Голий король" красуня присвятила своєму колишньому чоловікові, російському бізнесменові Олександру Комкову, шлюб з яким у неї тривав менше року.

Незважаючи на пишне весілля у Венеції і цілих п'ять суконь нареченої, а також 4 роки відносин до заміжжя Алінна зізналася, що Олександр в якийсь момент знайшов іншу жінку, а такої відвертої зради Гросу пробачити не змогла.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Розлучення пари відбулося ще навесні 2020. Кліп "Голий король", де коханий чоловік поступово перетворюється на козла, ходячи побачення з іншими жінками, став, за словами самої виконавиці, пародією на її невдалі стосунки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.