В Україні, 5 лютого 2021 року, продовжиться чергове похолодання. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, в північних областях температура повітря знизиться до -3℃ ...-9℃ градусів вдень, -7℃ ...-12℃ — ніччю. Протягом дня холодний і поривчастий північно-західний вітер, на сході зі штормовими поривами. На решті території України, що стосується температури, очікується -4℃ ...-2℃, на півдні - +3℃ ...+6℃.

У східних областях вночі пройдуть дощі, у Запоріжжі та на Дніпропетровщині. Але північний антициклон витіснить опади з нашої території вже завтра вдень у більшості областей. Буде сухо, але в Карпатах все ж можливий невеликий сніг.

Температура повітря в Києві буде близько -3℃ ...-5℃ вдень, вночі--5℃ ...-7℃. Без опадів. Буде слизько не тільки в столиці, а й по всій Україні. Посилиться ожеледь, ситуація на дорогах і тротуарах. Укргідрометцентр зазначає, що Вітер в Києві буде північно-західним (7-12 метрів в секунду).

Прогноз на 5 лютого, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 5 лютого, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків.

Як повідомляв Знай.ua, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.