Пресштаб ООС в соціальній мережі Facebook продовжує нагадувати українцям про те, що незважаючи на погодні умови, свята і будні, наші воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою і вдосконалювати навички володіння зброєю.

На сторінці прес-штабу ООС в соціальній мережі Facebook з'явилися дані про перевірку готовності протитанкових резервів на одному з полігонів оперативно-тактичного угруповання "Північ". Повідомляється, що батарея протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра", взводи ПТРК "Стугна-П" та інші протитанкові засоби залучалися до перевірки.

Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Воїни ЗСУ, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Протитанкістам вдалося відпрацювати заняття непланових рубежів, а також розгортання з практичним виконанням вогневих завдань.

"Готовність протитанкових резервів перевірили на одному з полігонів оперативно-тактичного угруповання "Північ". До перевірки залучалися батарея протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра", взводи ПТРК "Стугна-П", "Штурм-С" та інші протитанкові засоби. Протитанкісти відпрацювали заняття непланових рубежів і розгортання з практичним виконанням вогневих завдань", - йдеться в повідомленні. ООС

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, воїни ЗСУ подбали про знедолених жителів Донбасу: "Інакше ми ворога не переможемо"

Як повідомляв "Знай.ua", Сержант "Змій" мріяв подорожувати світом, але пішов на війну

Знай.ua писав, Медик наполіг, щоб його з спокійної лікарні взяли на передову: "Десятки врятованих життів"