Дружина президента України Володимира Зеленського Олена в соціальній мережі Instagram опублікувала кілька фотографій і розповіла про те, як на початку вересня 2020 року Маріїнський палац відкрив свої двері для відвідувачів після 12 років реставрації.

Вона зазначила, що відтоді у кожного охочого є можливість відвідати архітектурну споруду, а сама вона дуже любить Історичні пам'ятки, адже вони переносять нас в інші часи і дозволяють відчути перебіг історії.

"Тому у вересні я ініціювала "дитячий день", коли в палаці проходять безкоштовні екскурсії для школярів. Сьогодні працівники Маріїнського палацу святкують невеликий, але важливий ювілей-70-ту екскурсію для дітей. За цей час у" дитячий день " до палацу навідалися більше тисячі школярів. Серед них - діти 2-11-х класів, діти з порушеннями слуху та аутизмом зі спеціалізованих навчальних закладів. Я хочу привітати працівників Палацу з цією подією і подякувати за їхню працю і гостинність. Попереду ще багато "четвергів", екскурсій і допитливих дітей. Нехай історія стає для нас ближчою", - заявила вона.

Олена Зеленська, скріншот: Instagram
Олена Зеленська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"А комік Зеленський там виступатиме?", "І як тобі Оленка бути рогоносицею і дружиною брехуна, який типу за свободу слова???Май честь відповісти!!!", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленська)

Нагадаємо, яким був молодий Зеленський на своєму весіллі: українцям показали архівні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська зворушливо привітала президента з Днем Народження: про таке мріє кожен чоловік

Знай.ua писав, Зеленська у день народження чоловіка показала несподіване фото: "Коханий"