Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну літали відпочивати на Балі, продовжуючи радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпустки, виставляючи їх на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram.

Вони вже давненько повернулися в Україну, Надія стала суддею 11 сезону "Голосу Країни" і зараз вона поділилася цілою серією знімків і питанням про найпоширенішу відповідь в будь-якому чаті. В Instagram за її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік.

"Не знаю як у вас, але у мене найпоширеніший відповідь в будь-якому чаті - Аххахахахахаххаа а у вас?", - написала Дорофєєва в підписі до публікації, на якій постала в чорних джинсах, але без взуття і шкарпеток.

Фотографії виглядають досить цікаво-на третьому знімку вона підняла ніжку і показала шанувальникам свою п'яту, поки один з пальців правої руки відправила прямо в рот. На наступному фото Надія Дорофєєва підняла руки. Вона тримає їх під підборіддям, надаючи фанатам видимість свого плоского живота.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Кожен день 500 тисяч разів у всіх чатах: АХАХАХАХАХАХ😂❤️", "У мене в кожній розмові є слова: НАДЯ Дорофєєва 😂", "У мене просто якийсь смайлик і все😂", "О даааа, сміх - це найголовніше в житті, без сміху життя не буде такою барвистою 😍 💫 ", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дорофєєва у халатику розсмішила Дантеса танцями в душі: "Та що Ви знаєте"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва лише в трусиках показала мрію кожної дівчини

Знай.ua писав, заміжня Дорофєєва оголила найпікантніші частини тіла