Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Як відомо, нещодавно 42-річна зірка вперше за тривалий час вирішила відвідати Київ, де зустрілася з рідними, в тому числі і з молодшим братом Андрієм. Тепер Кароліна повернулася в російську столицю, щоб там далі займатися творчістю.

Цього разу знаменитість поділилася в своїх Insta Stories дивним відео, знятим на телефон. Лорак їхала в своїй машині по Москві та звернулася до підписників. Також співачка зазначила, що зараз в місті морозно і холодно.

"Як ваш настрій, мої улюблені? В морозний, зимовий вечір хочу побажати вам гарного настрою і відмінного вечора", - сказала на відео виконавиця.

Ані Лорак, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак прогулялася по Києву в пуховику за 10 мінімалок: "Ну і морозець". Знаменитість показала, як прогулялася біля пасажу поруч з брендовими магазинами люксових товарів. Там зірка і зробила кілька кадрів зимового Києва.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу розважився з десятками красунь у Туреччині.

Як повідомляв портал Знай.uа, гардероб Ані Лорак розібрали в мережі: курточка за 100 тисяч гривень і кепка за 300.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак натякнула, що їй в Росії краще, ніж в Україні: "Тут і зараз".