Акторка і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Так, цього разу 35-річна знаменитість розмістила в соцмережі нові фотографії з чоловіком, якому в п'ятницю, 5 лютого, повинні зробити першу операцію на оці в Австрії.

Як відомо, у Бабкіна рідкісне захворювання очей, яке трапляється раз на мільйон. Музикант пройшов повне обстеження і виявилося, що це вірус, який вражає нирки і дає ускладнення на зір.

Парі довелося повернутися до Відня, де вже днями скасують локдаун. Сніжана дуже зраділа такій новині, адже тепер вони зможуть потрапити в музеї і зайнятися шопінгом.

"У нас для вас 2 новини, друзі:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

1. Хороша
2. Ще краща 🙃

Завтра Сергію роблять 1 (найважче око). І це хороша новина, тому як вранці і цієї операції могло не бути... 😳 Потім ми відлітаємо і повернемося сюди повинні через 3 тижні для маніпуляцій з другим оком️ ️🙆🏻‍♀️ І це дуже хороша новина, тому як, наприклад, не буде локдауну у Відні і ми зможемо потрапити в музеї та магазинчики. Нехай буде так! Треба міняти все, що не за планом на-прекрасну можливість😉 Два ока в один день зробити неможливо, як планувалося. Бабкін же легких шляхів не шукає. Тому розтягуємо задоволення", - написала Сніжана.

Нагадаємо, чому Бабкіних не пускають у магазини і ресторани.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Сергія Бабкіна Сніжана оголила розкішну фігуру: ледь прикрилася піджаком.

Також портал Знай.uа писав, що сліпнучий Сергій Бабкін показав, як виховує маленького сина: "Промінчик любові".