Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Не так давно на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі з'явилися фотографії з 35-річною зіркою, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом. Так, на двох фотографіях порівняли образи Кароль зараз та 10 років тому, коли у неї була зовсім інша зачіска.

"Тіна Кароль 10 років тому і зараз 🔥 2011-го співачка кардинально змінила імідж – зробила коротку стрижку. Такі оновлення стали для всіх несподіванкою, втім, фани визнали – зачіска неабияк личить зірці. Друзі, а в якому амплуа Тіна вам подобається найбільше? 1 чи 2? Діліться в коментарях 💫", - йдеться в публікації.

"Бунтарка згасла 😕 імідж зробили інший 😀 хоча скрізь красива", - зазначили в коментарях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те що Джамала замахнулася на найкращий хіт Тіни Кароль через "Голос країни". Варто зазначити, що зараз артистка сидить у тренерському кріслі в 11 сезоні вокального шоу.

Нагадаємо, раньше Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом роман: "Покинула чат".