Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото та відео зі свого життя в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила свіжий пост, в якому зізналася, що не любить снідати вранці. Виявляється, звичка пропускати прийом їжі в першій половині дня у зірки з самого дитинства.

На опублікованому фото Могилевська постала з десертною ложкою в руках і улюбленою стравою на сніданок. Також співачка поділилася рецептом легкого і ситного перекусу.

"Ненавиджу снідати вранці! А ви? Пам'ятаю себе ще в дитинстві, що це було великою проблемою 😂 Та що дитинство? Деякі мої подруги досі не можуть себе змусити поїсти вранці. Перший прийом їжі у них в 13:00. Ділюся своїм улюбленим рецептом: насіння чіа, вівсяне молоко, сироп агави і ягоди:)", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Що б мені таку проблему😂", "Мммм😋 Дякую за рецепт, Наталю!", "Це справа звички. Кажуть снідати корисно", "Я теж їм такий десерт", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зворушила архівами з Кузьмою "Скрябіним" в річницю його загибелі: "Lобре серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська виклала невдале фото Олі Полякової: "Могла б і мене обробити, як себе".

Також портал Знай.uа писав, що 45-річна Могилевська порівняла жінок з істотами: "Хочемо бути, як чоловік".