Дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна відкрив акаунт у соціальній мережі Instagram, де продовжує ділитися всілякими сімейними та особистими знімками.

За її життям стежать понад 1800 осіб і з моменту створення профілю, вона виклала 384 публікацій. Нещодавно її дочка, внучка екс-президента поділилася цікавою новиною - вона стала учасницею нового сезону проекту"Голос Країни". Зараз вони удвох з'явилися на знімальному майданчику телепередачі "Сніданок".

"1+1 ти не один ! Спасибі за прощення на Сніданок з Nelya Shovkoplyas і Єгор Гордєєв", - написала Віталіна Ющенко в підписі до кількох знімків, зроблених під час і після ефіру.

Віталіна І Домініка Ющенко, скріншот: Instagram
Віталіна І Домініка Ющенко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зараз відомо, що виступ Домініки Ющенко можна буде подивитися на телеканалі "1+1" вже цієї неділі, о 21:00. 19-річна дівчина чекає підтримки з боку українців, підписаних на її аккаунт.

Нагадаємо, дочка Ющенка Віталіна показала себе в кращі роки - модель з нескінченними ногами

Як повідомляв "Знай.ua", внучка Ющенко підкорюватиме "Голос країни". "У мене є з кого брати приклад-це мій дідусь. Він зробив внесок в історію України. А я б хотіла внести свій внесок у музичну історію України", — заявила вона.

Знай.ua писав, родичка президента прийшла підкорювати телебачення. Так, вже цієї неділі вся країна почує, як співає на сцені внучка екс-президента. Цілком можливо, їй вдасться підкорити своїм талантом тренерів, які будуть повернені до неї спиною і не зможуть знати, хто ж Домініка насправді.