Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Початок 2021 року виконавиця разом з чоловіком, чоловіком, продюсером і репером, Олексієм Потапенко, провела на райському курорті. За її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік, з якими зараз Каменських поділилася ніжним знімком і бажанням робити все-все, що стосується любові.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Любов - найпрекрасніше почуття і його хочеться проживати і дарувати кожен день свого життя. А зараз, напередодні найромантичнішого свята в році, бажання говорити, слухати, співати і читати про любов стає ще сильніше! ❣️ Тому перед Днем Святого Валентина Я хочу розіграти серед вас приємні подаруночки, які будуть нагадувати про це почуття 🥰 у коментарях під цим постом продовжите фразу "Любов для мене - це...", - написала вона у підписі до публікації з розіграшем.

Далі Анастасія Каменських уточнює, що вибере п'ятьох людей, кожному з яких подарувати одну з підвісок-сердець від "Золотого століття". Адже саме цей бренд, за її словами, розділяє ті ж цінності, що і вона. Вони вірять, що любов — це найголовніше в житті. Вона окрилює і надихає, а також є потаємним почуттям, що дозволяє бути в моменті і насолоджуватися кожною миттю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських після смерті папи ніжно звернулася до українців: "Дуже сподіваюся, що.."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських відверто розповіла про почуття після смерті батька: "Дає натхнення"

Знай.ua писав, як Потап зробив пропозицію Каменських