Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Цього разу модель похвалилася новою фотографією, на якій позує в червоній сукні з глибоким вирізом у зоні декольте. У підписі до кадрів Міла вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.

"Є кілька дуже нехитрих правил ефектного вечірнього виходу: по-перше, спина повинна бути прямою, по-друге, груди повинні дивитися вперед, по-третє, носіть вечірню сукню дуже невимушено, так, як ніби це повсякденний одяг; і успіх вам забезпечений 🤩🤗💃", - написала Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

Нагадаємо, Міла Кузнєцова відчула проникнення з "подвійним задоволенням".

Як повідомляв портал Знай.uа, грудей милі Кузнєцової присвятили оду: "Прекрасна дівчинка з 15-м".

Також портал Знай.uа писав, як рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 15-м розміром грудей.