Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" та тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі свіжою фотографією, на якій вона позує з київським реп-гуртом "U_C". Можливо, скоро українці почують нову пісню Наді спільно з реперами.

На Дорофєєвій білий короткий топ, світлі джинси, рожева панама і милі пухнасті босоніжки теж рожевого кольору. До речі, троє молодих артистів з татуюваннями виглядають дуже брутально і стильно.

"Я навшпиньки, тіпулі на тапочках", - кумедно підписала знімок Надя.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав, як майстер робить йому нове татуювання на грудях. Під час сеансу вони вирішили подивитися фільм "Хороший художник, мертвий художник".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, заміжня Дорофєєва оголила найпікантніші частини тіла. Так, співачка вирішила відмовитися від спортивного одягу і стала жіночною.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".