Тіна Кароль привітала Дана Балана з днем народження,змусивши шанувальників оргазмувати.

6 лютого свій 42-й день народження відзначає молдавський співак, композитор, продюсер, засновник тріо O-Zone, тренер вокального талант-шоу "Голос країни" Дан Балан.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

У день народження до музиканта прикута особлива увага, він отримує на свою адресу багато приємних слів.Не залишилась осторонь і Тіна Кароль, з якої Дану Балану приписують романтичні стосунки.

Українська зірка зробила тематичну нарізку кадрів з шоу "Голос країни", в якому разом з Даном виступила в ролі зіркового тренера. Вітальне відео співачки опублікувала одна із фан-сторінок Тіни Кароль kangarush_tina_karol., порівнявши привітання Дана та Тіни.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У змонтованому ролику Тіна і Дан "говорять" голосом персонажів з мультфільму "Жихарка".

"Вкрала, вкрала, мене лисиця вкрала. Досить кричати! Не хочу, щоб ти мене їла. Та не буду я тебе їсти. Не будеш? Ми просто пограємо з тобою в це, в калачики. Може в пасочки? Ні, в калачики", - йдеться в ролику.

Нагадаємо, Дан Балан заінтригував фанатів "весільним" піджаком

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан ніжно привітав Тіну Кароль з днем народження

Також Знай.ua писав, Дан Балан і Тіна Кароль знову подарували фанатам порцію "солодкого"