У Житомирі покупцеві попався шматок поліетилену в булочці зі згущеним молоком.

Відповідні фото показав Telegram-канал "Народний Ревізор".

На жаль, в магазинній випічці українці часто знаходять неприємні і неїстівні речі. Це може бути волосся, комаха або, того гірше, який-небудь цвях. На цей раз покупець хоч і не спробував саморізи на смак, але був не менш шокований своєю знахідкою.

Відомо, що інцидент стався в місті Житомир. Покупець придбав булочки зі згущеним молоком на перекус, проте вміст був зовсім несолодким – замість обіцяного згущеного молока в одній з булочок виявився шматок поліетилену.

"Випічка то свіжа, але над начинкою потрібно попрацювати. Ну або хоча б прибратися в пекарні", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Пост "Народний Ревізор" в Telegram / скріншот
Пост "Народний Ревізор" в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що це не єдиний випадок зіпсованої випічки. Нещодавно харків'янин придбав булочки з грибами від торгової марки "Кулиничі". Очевидно, продавці намагалися продати споживачеві несвіжу продукцію, оскільки разом з грибною начинкою всередині виявилася цвіль.

Як повідомляв портал Знай.иа, киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися. У томатній пасті популярної торгової марки виявили зарості цвілі.

Також Знай.иа писав, що у Львові покупці стикаються з проблемою недійсних цінників. Сума, зазначена на товарі, ні про що не говорить: скільки насправді коштує продукт, можна дізнатися на касі або після зважування.