6 лютого увійде в історію України як день, коли загинуло двоє військовослужбовців під час виконання своїх службових повноважень.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Операції об'єднаних сил у соціальній мережі "Фейсбук".

Подія відбулася у районі населеного пункту Мар’їнка. Під час висування на позиції троє військових підірвалися на вибуховому пристрої — наразі намагаються з'ясувати, на якому саме. Двоє загинули від отриманих поранень, тоді як третій постраждалий перебуває у лікарні, його життя у руках лікарів.

Командування Об'єднаних сил займається розслідуванням цього випадку, виражає слова підтримки родинам загиблих, а також подяку за виконану службу. На місці вибуху працює група військової служби правопорядку.

Окрім того, поблизу Пісків зі стрілецької зброї під час обстрілу збройними формуваннями РФ один військовий зазнав поранення. Його швидко доставили до лікарні, де йому надають усю необхідну медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Траурна свічка, фото з вільних джерел
Траурна свічка, фото з вільних джерел

Про порушення перемир'я повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

"Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів, а пораненому військовослужбовцю бажає скорішого одужання", - йде мова в офіційному повідомленні.

Нагадаємо, Українські воїни стали рятівниками для дівчинки з інвалідністю та її родини: "Підтримка важлива"

Як повідомляє портал Знай.ua, Українські "боги війни" налякали ворога, майстерно орудуючи "Градами": "треба давати спеку"

Також Знай.uа писав, що Українцям показали ангелів-хранителів легендарних кіборгів: "Хтось повинен робити чорну роботу"