Українська співачка Настя Каменських показала фанатам будинок, в якому живе з чоловіком Олексієм Потапенко (Потап).

Відповідний відеоролик дівчина опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Багато українців звикли бачити Настю Каменських на концертній сцені з мікрофоном в руках, проте мало хто знає, як виглядає життя співачки за лаштунками. Відомо, що вона з чоловіком Потапом розташувалася в заміському будинку по сусідству з Катею Осадчою і Юрієм Горбуновим, які є їхніми кумами.

Їхній будинок розташований під Києвом у селі Романівка. Будинок має 2 поверхи, площа становить 330 кв.м. Гараж на дві машини, сосновий гай, басейн, альтанка і багато зелені – все це можна знайти на їх території. Ріелтори оцінюють особняк зірок близько 700 тисяч доларів.

Будинок Каменських / фото : showbiz.today.ua
Будинок Каменських / фото : showbiz.today.ua

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В оформленні будинку пара дотримувалася західного стилю, а велика частина меблів виготовлена з натуральних матеріалів. У insta-stories співачки можна побачити шматочок їх вітальні - плазмовий телевізор на стіні, комод з розсувними дверцятами і полиці з великою кількістю книг. На підлозі розкинувся килим з візерунком.

Сторіс Каменських / скріншот
Сторіс Каменських / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських зізналася, що для неї любов-найголовніше в житті.

Як повідомляв портал Знай.иа, Потап видав, як відпочиває, поки Каменських не бачить.

Також Знай.иа писав, що з'явилося відео, як Олексій Потапенко зробив пропозицію Насті Каменських.